Traditiegetrouw kwamen bewoners, regenten en buren weer samen om het oude jaar uit te luiden bij oliebollen en Glühwein. Vanwege het weer vond het plaats in de Brooduitdeelkamer en de Celzusterenkamer. Iedereen werd vrolijk verwelkomd met nieuwjaarswensen ons toegestuurd door het Nationaal Ouderen Fonds.

De oliebollen en appelflappen werden ook deze keer weer gebakken door Pothbewoner Ren de Ruiter, heel zorgzaam elk bolletje en flapje omdraaiend voor een nog knapperiger korstje. Het ging allemaal schoon op dus het was meer dan lekker allemaal!

In de Celzusterenkamer was de lucht zwanger van Glühwein en chocolademelk en gonsde het van vrolijk kwetterende Pothvogels. Ook weer goed voor de onderlinge sfeer en de contacten in de buurt.

Bewoners en regenten wensen u een gelukkig 2024 toe

Tekst en foto’s: Gert Ryokan Bremer