Met dit smakelijke kunstwerkje werden bewoners en regenten op 3 juni jongstleden verwelkomd bij de jaarlijkse viering van de Stichtingsdag. Daarbij werd weer traditioneel brood uitgedeeld om de eeuwenoude traditie en taken van de Broeders van de Heilige Geest te eren die zich lieten inspireren door de Zeven werken van Barmhartigheid.

Presentatie over restauratie van schilderen, één van de kerntaken van het regentencollege
Regent Maartje Stols wist de aanwezigen te boeien met haar presentatie over haar vak als restaurateur van schilderijen en haar aandachtsveld binnen de taken van het regentencollege: het in kaart brengen en de verzorging van het roerend goed van Armen de Poth.
Zonsopkomst bij Armen de Poth
Bij het heerlijke zoete brood ontvingen de bewoners ook de nieuwe ansichtkaart van Armen de Poth. Daarop een foto van bewoner Gert Bremer van een vroege zondagmorgen bij het openen van de hekken, toen zich een waar kleurenspektakel voordeed aan de hemel.

Tekst en foto’s: Gert Bremer