Binnenvader Jaap Bodd (l), een Rotaracter, mw. Van Vliet (r)

Op 28 april 2012 bood de  Rotaractclub Amersfoort de bewoners van De Armen de Poth een high tea aan.

De 14 leden van deze serviceclub voor jonge vrouwen en mannen (18 – 30 jaar) bezorgden in de Celzusterenkamer tientallen bewoners een onvergetelijke middag. Centraal stond het doel om jong en oud in contact te brengen. Daarbij werden oud-Hollandse spelletjes ingezet. Sjoelbakken, mensergerjeniet, halma, schaken, dammen, kaartspelen en een ingenieus apparaat waar je via een opgewonden tol een aantal kegels moest omgooien. De gehele opzet viel erg in de smaak en verliep buitengewoon geanimeerd. Meer dan de helft van de bewoners
maakte van deze buitenkans gebruik. Een groot succes.

Rotaract Amersfoort bedankt!

Nestor Crone (l) en Rotaractvoorzitter Patrick Sohilait (r)