Deze verjaardag van binnenvader Jaap Bodd zal hem lang heugen. Maar ja, 60 jaar is ook een mooi kroonjaar om te vieren. Zijn familie liet zich niet onbetuigd en doopte spontaan het hofje om tot “Hofje Jaap Bodd”. Een veelzeggend gebaar voor iemand die daar nu 7 jaar intens en enthousiast de scepter zwaait.

De twee dochters van Jaap Bodd hebben een suggestie voor een naamverandering

Bewoners, bewonerscommissie en regenten van het hofje brachten ook hem ook passende huldeblijken, waaronder veel kaarten, een verrassende zanghulde, speech en bloemen.

Met een speciaal beeldje werd gememoreerd dat Jaaps plan voor een wekenlange fietstocht naar Santiago tot zijn verdriet wegens corona moest worden uitgesteld. We hopen dat hij die pelgrimstocht zal kunnen realiseren vóór zijn volgende verjaardag.

Jaap kan vast inspiratie opdoen voor de tocht naar Santiago di Compostella