Sinds 20 juli kan een audiotour door het hofje als app op elke smart phone op locatie worden gedownload. Individuele bezoekers kunnen met de gesproken en leesbare tekst en bijbehorende afbeeldingen achtergrondinformatie krijgen bij hun verkenning. Er is een logische volgorde uitgezet maar iedereen kan het tempo en voorkeur voor onderwerp of volgorde bepalen. Zowel een Nederlandse versie als een Engelstalige variant zijn beschikbaar. De gebruikte afbeeldingen zijn afkomstig uit ons eigen archief. Van de interieurs die niet individueel zijn te bezoeken, zijn meerdere afbeeldingen opgenomen. Daarmee krijgt u een indruk hoe deze ruimten er uitzien en hoe ze nu kunnen worden gebruikt viagra kwaliteit. Ook door u!

Hier is een link gegeven waarmee u ook elders de app kunt beluisteren en bekijken. https://izi.travel/nl/5789-armen-de-poth/nl. Veel plezier.

De tour is gefaciliteerd door IZI Travel en medewerking is verleend door Marion Jager en Jamie Quinn die de voice-over teksten hebben verbeterd, vertaald en ingesproken.QR code Poth app